Trappstäd i Borås

Det är det första intrycket som också sätter störst spår hos oss människor. En välstädad och fräsch trappuppgång kan förmodligen därför också vara viktigare än vad det låter. Att låta oss på Ruta 7H få hjälpa dig att utföra er trappstädning i Borås kommer också leda till att de som besöker byggnaden får ett mycket mer positivt intryck och de boende, arbetandes eller vistandes i huset ges en mer trivsam atmosfär.

Vi finns till förfogande för samtliga bostadsföreningar, fastighetsförvaltare och fastighetsägare i Borås och lovar att alla våra uppdrag utförs med både kunskap, expertis och finess. Allt för att du som kund ska känna dig tillfredsställd med vårat resultat och aldrig behöva tvivla över trappens skick och befintliga tillstånd.

En regelbunden trappstädning bidrar dessutom till en ökad kvalitet som på sikt kräver mindre underhåll samtidigt som säkerheten ökar och risken för att halkolyckor eller liknande skulle inträffa förminskas då trappen hålls fri från grus och annan smuts.

Med hjälp utav den gedigna kunskap och erfarenhet som vi på Ruta 7H lyckats samla på oss under alla år som verksamma så kan vi lova dig som kund ett resultat av vår trappstädning kommer vara av  toppskick oavsett trapphus och förutsättningarna som ni ger oss. Boka in en trappstädning redan idag.