Fönsterputs i Borås

Lokaler eller rum som omges av skinande och glänsande rena fönster upplevs också som mer trivsamma och fräscha samtidigt som ljuset lättare hittar in och ökar rummets komfort, funktion och uttryck. Våra medarbetare på Ruta 7H utför mer än gärna din fönsterputsning i Borås med omnejd för att underlätta i din vardag och sätta en extra guldkant på tillvaron. Vi utför fönsterputs åt både företag och privatpersoner i Borås.  Varför inte ge ditt hem eller dina arbetslokaler lite extra lyx och omtanke med hjälp utav en professionellt utförd fönsterputsning utan att själv behöva lyfta ett finger.

Fönsterputsningen utförs helt utefter dina personliga önskemål och vi planerar in den efter de förutsättningar  du har och den dag och tidpunkt du anser passa bäst.

På Ruta 7H anser vi det vara viktigt att värna om miljön och vårat klimat så när vi utför vår fönsterputsning så försöker vi därför också att  göra det så pass miljövänlig som möjligt. Vi använder oss utav rent kranvatten och en skvätt vanligt medel.

Som kund vill vi att ni alltid ska kunna överlåta putsningen åt oss och vara trygga i att ni kommer mötas utav ett väl utfört och klanderfritt resultat helt utefter era egna kvalitetsönskningar och krav.