Kontorsstäd i Borås

Det spelar ingen roll av vilken storlek din arbetsplats är, vi på Ruta 7H utför kontorsstädning i Borås oavsett om det handlar om större eller mindre konstorsmiljöer. Låt våra kompetenta och yrkesvana medarbetare få sköta om all er kontorsstädning för att garantera att lokalerna ni arbetar i alltid kommer vara i ett rent och fräscht skick. En trivsam miljö som både underlättar i ert arbete men också skapar en bättre miljö för samtliga anställda eller besökare.

För att du som kund ska få ut allt av just dina förväntningar så är det också du som sätter upp kraven kring kontorsstädningen och den sker alltid efter dina egna villkor och förutsättningar. Du bestämmer vilka dagar eller tider som lämpar sig bäst.

Att man trivs på sitt jobbet är en förutsättning för att kunna utföra ett effektivt och bra arbete och vi på Ruta 7H lovar att en kontorsstädning av oss alltid utförs med ert bästa i tanken. Det vi strävar efter är att alltid tillfredsställa dig som kund och arbetar ständigt för att lyckas överträffa dina förväntningar på oss som företag, men  framförallt på  resultatet av den kontorsstädning som vi har  utfört.