Byggstäd i Borås

Att förnya eller förbättra med hjälp utav en renovering är oftast mycket välkommet i både hem och på arbetsplatser, men som en tråkig och bitter eftersmak så ligger byggdammet och smutsen kvar. Vi på Ruta 7H vill mer än gärna hjälpa dig med din byggstädning i Borås och just den där biten som tar utrymmet från att vara en byggarbetsplats till ett dugligt och beboeligt och användarvänligt utrymme.

Vi tar oss ann all byggstädning i Borås oavsett om det handlar om stora eller små renoveringar, utbyggnader, nybyggnationer eller ombyggning. Så fort hantverkare och byggarbetare är färdiga, har plockat ihop sitt och begett sig därifrån så tar vi över för att putsa upp den där sista finishen så att du  får möjligheten till att bara njuta och ta in den sköna känslan av nytt och orört.

Vi kommer tillsammans överens om när det kan vara passande för våra erfarna medarbetare att påbörja byggstädningen och vad den ska omfatta. Antingen så tar vi oss an det rummet / rummen som renoverats eller så städar vi igenom hela huset för att verkligen säkerställa att alla rester  eliminerats.

Vårt största mål är att du som kund slipper en stor del utav stressen som en renovering kan innebära med hjälp utav att vi axlar byggstädningen. Du kan också lugnt förlita dig på att den blir ansvarsfullt och noggrant utförd så att du omedelbart kan flytta in möbler och använda rummet så som det var tänkt.