Hemstäd i Borås

Vi på Ruta 7h lägger upp och utför hemstäd i Borås med omnejd helt utefter just de behov som du har och dina egna specifika önskemål. Allt för att du ska kunna öppna dörren till ett fräscht och professionellt städat hem när din egen tid inte räcker till. Oavsett önskemål så kommer våra erfarna medarbetare att göra sitt yttersta för att utföra hemstädning med högsta kvalitet och servicekänsla. 

Du som kund väljer själv vilken dag och tidpunkt hemstädningen skulle passa som bäst utefter hur din vardag och almanacka ser ut. Det är också helt upp till dig hur ofta du vill hå våran städhjälp. Om det enbart ska handla om enstaka tillfällen då behovet är extra stort , i form av storstädning eller under mer ordnade och kontinuerliga former genom att teckna ett löpande abonnemang för hemstädning efter dina önskemål. Oavsett hur du vill ha det med städningen av hemmet så hjälper vi dig på allra bästa möjliga vis utan att du själv behöver bistå med något mer än ett välkomnande.  

Vår största ambition och främsta mål är att överträffa de förväntningar som du har på oss och att du som kund lugnt ska kunna luta dig tillbaka tryggt vetandes om att ditt hem är i bästa möjliga omsorg. Vi utför hemstädning i Borås och runt om i sjuhärad. Kontakta oss så berättar vi gärna mer. Missa inte att du som kund har möjlighet att utnyttja RUT-avdrag för hemstädning. Läs mer om RUT här.